Tattoo Elburg
 
 

REALISTISCHE TATTOO

Doordat wij al jaren ervaring hebben binnen het portret tekenen kunnen wij jou voorzien van realistische portret tatoeage in Elburg en omgeving. Een realistische tatoeage is een tatoeage die zo levensecht mogelijk wordt getatoeëerd. Hierin worden zo weinig mogelijk lijnen gebruiken en wordt er voornamelijk gewerkt met schaduwen. Dit geeft een realistisch effect aan de tatoeage. Daarnaast bestaat een realistische tattoo uit ontzettend veel details die de tatoeage echt tot leven zullen toveren.

Portret tattoo laten zetten 

Bij Tattoo ZENit kun je terecht voor het laten zetten van een realistische tatoeage. Doorgaans zien wij veel portret tatoeages voorbij komen. Hierin wordt een foto zo goed mogelijk, met naald en inkt, nagemaakt op de huid. De portrettatoeages kunnen naast mensen, ook bestaan uit dierportretten. De realistische tattoo bestaat uit veel details en zijn doorgaans zwart-wit. Door het gebruik van schaduwen krijgen de tattoos ook veel diepte. Hierdoor lijken de realistische tattoos bijna driedimensionaal. 

Realistische tattoo artist 

Wil jij een portret tattoo laten zetten? Dan ben je bij Tattoo ZENit aan het juiste adres. Graag ontvangen wij van jou een foto van de persoon of dier die jij wilt laten tatoeëren. Naast personen of dieren kunnen wij ook bijvoorbeeld bloemen of andere voorwerpen realistisch tatoeëren. Wij maken hier een ontwerp van, en bij akkoord kunnen wij een afspraak maken voor het laten zetten van de realistische tattoo. Ben je benieuwd of jouw portret getatoeëerd kan worden? Neem dan contact met ons op.

Contact met Tattoo shop Elburg

Wil jij een afspraak maken? Dan kun je ons telefonisch bereiken of je kunt via Whatsapp een berichtje sturen naar 0631955490. Liever mailen? Ook dat mag. Tattoo ZENit is gevestigd aan de: Kreengoedweg 47, 8081 LL in Elburg. Graag alleen langskomen op afspraak in verband met privacy. Klik hier voor het contact formulier.

 
 
 
 
E-mailen
Map